Tasak do mięsa z krótką rączką.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Nóż do kebaba; klinga gładka
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Szeroki nóż do klasowania / porcjowania mięsa
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Nóż do trybowania mięsa wąski
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Nóż do trybowania mięsa - szeroki; klinga gładka; dostępne długości klingi: 13, 16, 18 cm;
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Nóż masarski do nacinania, 3 ostrza, długość 16 cm, czarny, art. GIESSER 6688
Cena: od 4,- zł
|
Nóż do odbłaniania; długość klingi 14 cm
Cena: 30,75 zł
|
Nóż do trybowania mięsa, półelastyczne ostrze o dług. 10 cm
Cena: 31,98 zł
|
Zakrzywiony trybownik o długości klingi 13 cm lub 15 cm. Nóż twardy
Cena: od 40,59 zł
|
Uniwersalny nóż kuchenny; długość ostrza 13 cm; rękojeść w kolorze czarny
Cena: 54,12 zł
|
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.