Piła taśmowa KOLBE model K220 - model stołowy
Przeznaczenie: 
- Cięcie mięsa świeżego i mięsa z niewielką ilością kości.
- Zastosowanie w supermarketach, sklepach, małych rzeźniach i masarniach.
Ogólna charakterystyka:
- Zwarta i kompaktowa budowa.
- Dużą wydajnością przy cięciu mięsa, kości i produktów głębokomorożonych.
- Wykonanie ze stali szlachetnej.
- Urządzenie spełnia najwyższe normy higieny.
- Precyzyjne prowadzenie taśmy tnącej zapewnia perfekcyjne cięcie.
- Dostępna wersja standardowa - lewostronna.
Wyposażenie opcjonalne:
- Podstawa ze stali nierdzewnej.
- Dostępna wersja prawostronna.


Piła taśmowa
|
K220
|
Średnica koła mm
|
220
|
Wymiary brzeszczotu mm
|
1820 x 16
|
Prędkość brzeszczotu m/s
|
16
|
Wysokość strefy cięcia mm
|
230
|
Szerokość strefy cięcia mm
|
187
|
Skok cięcia mm
|
200
|
Zakres porcjowania X mm
|
15-170
|
Wymiary stołu SxDxW mm
|
407 x 577 x 389
|
Wymiary maszyny SxDxW mm
|
519 x 619 x 995
|
Stół przesuwny SxD mm
|
-
|
Moc silnika / IP54 kW
|
1,1
|
Prędkość obrotowa silnika 1/min
|
1420
|
Napięcie robocze silnika V
|
230/400
|
Prąd nominalny A
|
4,7/2,7
|
|
Standard
|
Waga |
75 - 77 |
