Automatyczny wilk kątowy niemieckiej firmy KOLBE. Systemy cięcia: Enterprise E52 / Unger E130. Pojemność zasypu 240 l. Temperatura mięsa do rozdrobnienie do -15 °C.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Automatyczny wilk kątowy niemieckiej firmy KOLBE. Systemy cięcia: Enterprise E56 / Unger G160. Pojemność zasypu 240 l. Temperatura mięsa do rozdrobnienie do -18 °C.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
AWK130-160 to najmniejszy, kompaktowy wilk kątowy niemieckiej firmy KOLBE. Systemy cięcia - Unger E130. Pojemność zasypu 160 l. Temperatura rozdrabnianego produktu do -12 °C.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Automatyczny wilk kątowy z funkcją mieszania niemieckiej firmy KOLBE. Systemy cięcia: Enterprise E52 / Unger E130. Pojemność zasypu 240 l. Temperatura mięsa rozdrabnianego: do -15 °C.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Automatyczny wilk kątowy z funkcją mieszania niemieckiej firmy KOLBE. Systemy cięcia: Enterprise E56 / Unger G160. Pojemność zasypu 240 l. Temperatura mięsa rozdrabnianego: do -18 °C.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Wilk KOLBE model LW82 / LW22 to najmniejsze kompaktowe urządzenie stołowe firmy KOLBE. System tnący Unger H82 / Enterprise E22.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Wilk wolnostojący KOLBE model SW100(H) / SW98(H) do produkcji mięsa mielonego. System tnący Enterprise E32 / Unger B98.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Wilk KOLBE model SW114 I / SW114 II) do produkcji mięsa mielonego. System tnący Unger D114.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Wilk stołowy KOLBE model TW100 / TW98 do produkcji mięsa mielonego. Sytem tnący: Enterprise E32 / Unger B98.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
Wilk stołowy KOLBE model TWK32 / TWK98 to kompaktowe urządzenie.
System tnący: Enterprise E32 / Unger B98.
Produkt dostępny na zamówienie indywidualne
|
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.