Pakowanie w atmosferze CO/C02
Głównym powodem, aby pakować mięso w zmodyfikowanej atmosferze, jest chęć utrzymania przyciągającej uwagę, czerwonej barwy.
czytaj więcej »
Niewidoczne, ale skuteczne - stosowanie gazów obojętnych w pakowaniu produktów
MAP -pakowanie produktów mięsnych w atmosferze gazu obojętnego zyskały na znaczeniu dzięki rosnącemu zapotrzebowaniu na opakowania dla sklepów samoobsługowych.
czytaj więcej »
MAP - pakowanie w gazach ochronnych
podobieństwa i różnice, zakresy zastosowania, technologia konserwowania gazami spożywczymi, jakie maszyny do jakich celów - czyli podstawowe aspekty Modified Atmosphere Packaging
czytaj więcej »
Cięcie stało-wagowe
czyli dlaczego trzeba w nie zainwestować, jakie są techniki cięcia i jakie maszyny są do tego niezbędne - na przykładzie rozwiązań niemieckich firm
czytaj więcej »
Krojenie w plastry
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.