powiększ |
Puma – to połączenie wydajności i precyzji. Podczas krojenia kotletów, steków, sznycli cz boczku maszyna saga wydajność do 400 cięć na minutę. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC. Podczas krojenia maszyna wykorzystuje 100% mocy silnika ponieważ jest on bezpośrednio sprzężony z nożem. Puma odznacza się również wysoką precyzją, także kotlety i inne produkty z kością są kojone na plastry o jednakowej grubości. |
na zamówienie indywidualne |
Puma – to połączenie wydajności i precyzji. Podczas krojenia kotletów, steków, sznycli cz boczku maszyna saga wydajność do 400 cięć na minutę. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC. Podczas krojenia maszyna wykorzystuje 100% mocy silnika ponieważ jest on bezpośrednio sprzężony z nożem. Puma odznacza się również wysoką precyzją, także kotlety i inne produkty z kością są kojone na plastry o jednakowej grubości. Puma posiada opatentowany przez firmę Treif system DVS (dynamiczny system posuwu), który umożliwia uzyskanie tzw. „czystego cięcia”. Puma E ma dodatkowo system pozwalając jej na precyzyjne krojenie wędlin w plastry. Kotleciarka spełnia najwyższe normy higieniczne i bezpieczeństwa. Wykonana ze stali szlachetnej obudowa jest gładka, a wszystkie jej części są idealnie zespawane. Wszystkie elementy są łatwo demontowalne do mycia. Dzięki swojej wydajności i uniwersalności Puma znajduje zastosowanie nie tylko w supermarketach i rzeźniach, ale także w dużych, przemysłowych zakładach mięsnych.
W przypadku problemów z odtwarzaniem filmów prosimy o zapoznanie się z zaleceniami, umieszczonymi w dziale "Pomoc"
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.