Treif Kotleciarka Jaguar


powiększ

Wykonana ze stali szlachetnej obudowa jest gładka, a wszystkie jej części są idealnie zespawane. Wszystkie elementy są łatwo demontowalne do mycia. Dzięki swojej wydajności i uniwersalności Jaguar znajduje zastosowanie nie tylko w supermarketach i rzeźniach, ale także w dużych, przemysłowych zakładach mięsnych. Jaguar kroi nie tylko produkty z kością, ale także sznycle cielęce, boczek czy też rostbef. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC.

na zamówienie indywidualne


Jaguar – sprytna kotleciarka do krojenia mięsa z kością i bez. Jaguar odznacza się kompaktową budową, wysoką funkcjonalnością i łatwością obsługi. Kotleciarka spełnia najwyższe normy higieniczne i bezpieczeństwa. Wykonana ze stali szlachetnej obudowa jest gładka, a wszystkie jej części są idealnie zespawane. Wszystkie elementy są łatwo demontowalne do mycia. Dzięki swojej wydajności i uniwersalności Jaguar znajduje zastosowanie nie tylko w supermarketach i rzeźniach, ale także w dużych, przemysłowych zakładach mięsnych. Jaguar kroi nie tylko produkty z kością, ale także sznycle cielęce, boczek czy też rostbef. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC.

Typ Maszyny
Jaguar
Wydajność maszyny
180 cięć/min
Zakres grubości kojenia
0,5-30 mm
Przekrój komory krojenia SxW
200x190 mm
Długość krojonego produktu (max)
700 mm
1100 mm
Wymiary maszyny DxSxW
1910x750x1300 mm
2580x750x1300 mm
Napięcie zasilające
230/400V-3-50 Hz
Moc przyłaczeniowa
2,6 kW
Waga maszyny
204 kg
221 kg

Kotleciarka Jaguar



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.