powiększ |
Wykonana ze stali szlachetnej obudowa jest gładka, a wszystkie jej części są idealnie zespawane. Wszystkie elementy są łatwo demontowalne do mycia. Dzięki swojej wydajności i uniwersalności Jaguar znajduje zastosowanie nie tylko w supermarketach i rzeźniach, ale także w dużych, przemysłowych zakładach mięsnych. Jaguar kroi nie tylko produkty z kością, ale także sznycle cielęce, boczek czy też rostbef. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC. |
na zamówienie indywidualne |
Jaguar – sprytna kotleciarka do krojenia mięsa z kością i bez. Jaguar odznacza się kompaktową budową, wysoką funkcjonalnością i łatwością obsługi. Kotleciarka spełnia najwyższe normy higieniczne i bezpieczeństwa. Wykonana ze stali szlachetnej obudowa jest gładka, a wszystkie jej części są idealnie zespawane. Wszystkie elementy są łatwo demontowalne do mycia. Dzięki swojej wydajności i uniwersalności Jaguar znajduje zastosowanie nie tylko w supermarketach i rzeźniach, ale także w dużych, przemysłowych zakładach mięsnych. Jaguar kroi nie tylko produkty z kością, ale także sznycle cielęce, boczek czy też rostbef. Produkty te mogą być świeże, lub zamrożone do -4 oC.
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.