Noże i osprzęt do krojenia » Noże rzeźnicze oraz do ryb POLKARS

Szukaj:

Znaleziono 41 produktów
««  1/5  2  3  4  5  »»

Nóż rzeźniczy nr 45

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 47

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 70 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadaja sie do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 37

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 39

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 150 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 17

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 1

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 20

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość klingi 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 25

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 140 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 4

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 13

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 150 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Znaleziono 41 produktów
««  1/5  2  3  4  5  »»



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.