Noże i osprzęt do krojenia » Noże rzeźnicze (PL)

Szukaj:

Znaleziono 58 produktów
««  1/6  2  3  4  5  6  »»

Nóż rzeźniczy nr 45

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 40

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 41

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 115 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Noże nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 47

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 70 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadaja sie do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 37

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 38

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 165 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 39

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 150 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 37 z ząbkami

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm; klinga z ząbkami. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 20

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość klingi 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Nóż rzeźniczy nr 1

Producent: (PL)
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
 

Znaleziono 58 produktów
««  1/6  2  3  4  5  6  »»



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.