Szukaj:

Popularne i polecane oferty:

(PL) Gilotyna do cięcia sera CHEESE-EASY


promocja
Nowość na polskim rynku ! Bardzo proste w obsłudze urządzenie do szybkiego cięcia bloków żółtego sera na mniejsze kawałki - najpopularniejsze wsród konsumentów.
Cena: 5 289,- zł
 

(PL) Nóż do obróbki ryb nr 54


Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 210 mm, nadają się do trybowania ryb. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
Cena: 31,- zł
 

(PL) Nóż do obróbki ryb nr 50


Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa;długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
Cena: 24,60 zł
 

(PL) Nóż do obróbki ryb nr 51


Rękojeść wykonana z anrypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 210 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
Cena: 27,06 zł
 

(PL) Nóż do ryb nr 58


Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 230 mm, nadają się do trybowania ryb. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
Cena: 36,- zł
 



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.