![]() |
(PL) Gilotyna do cięcia sera CHEESE-EASYpromocja Nowość na polskim rynku ! Bardzo proste w obsłudze urządzenie do szybkiego cięcia bloków żółtego sera na mniejsze kawałki - najpopularniejsze wsród konsumentów. Cena: 5 510,40 zł |
![]() |
(PL) Nóż do obróbki ryb nr 51Rękojeść wykonana z anrypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 210 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. Cena: 27,06 zł |
![]() |
(PL) Nóż do ryb nr 58Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 230 mm, nadają się do trybowania ryb. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. Cena: 36,- zł |
![]() |
(PL) Nóż do obróbki ryb nr 54Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa, długość ostrza 210 mm, nadają się do trybowania ryb. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. Cena: 31,- zł |
![]() |
(PL) Nóż do obróbki ryb nr 50Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa;długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. Cena: 24,60 zł |
© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.