Giesser Nóż do wędlin z czubkiem G-7305


powiększ

Noże / stalki / ostrzałki » Noże i osprzęt specjalistyczny

Nóż do wędlin z czubkiem; klinga gładka; dostępne długości klingi: 21, 25, 28 i 31 cm; rączka w kolorze czarnym.

Nóż do wędlin z czubkiem G-7305 21

nr kat.: D1300048
Długość klingi: 21 cm

Czas realizacji: do 5 dni
Cena: 79,95 zł (65,-zł netto)

Ilość:

Nóż do wędlin z czubkiem G-7305 25

nr kat.: D1300024
Długość klingi: 25 cm

Czas realizacji: na bieżąco
Cena: 97,17 zł (79,-zł netto)

Ilość:

Nóż do wędlin z czubkiem G-7305 28

nr kat.: 94 A_743
Długość klingi: 28 cm

Czas realizacji: na bieżąco
Cena: 110,70 zł (90,-zł netto)

Ilość:

Nóż do wędlin z czubkiem G-7305 31

nr kat.: D1300151
Długość klingi: 31 cm

Czas realizacji: do 5 dni
Cena: 126,69 zł (103,-zł netto)

Ilość:


Profesjonalne niemieckie noże GIESSER to ponad 140 lat tradycji.

  • Materiał: stal ze stopu najwyższego gatunku chromu i molibdenu;
  • klingi hartowane metodą próżniową – na gorąco – co daje w rezultacie najlepszą wytrzymałość ostrza;
  • ergonomiczne i niezawodne uchwyty;
  • kodowanie kolorami daje m.in. możliwość przydziału konkretnych noży do pracowników różnych zmian w zakładzie;
  • noże można sterylizować i myć w zmywarkach

Nóż do wędlin z czubkiem G-7305

Z działu Urządzenia drobne polecamy:

  • DICK Ostrzałka do noży RAPID STEEL ACTION
    Ostrzenie i polerowanie w jednym urządzeniu.
    Łatwa obsługa – nawet dla osób niewyszkolonych.
    Sposób użycia: umieścić klingę noża zaczynając od samej rączki pomiędzy stalowymi prętami ostrzałki i przy niewielkim nacisku przeciągnąć aż do samego końca ostrza; polerowanie – w górnych częściach, a ostrzenie – w dolnych częściach prętów.

Z działu Noże / stalki / ostrzałki » Ostrzałki do noży polecamy:

  • DICK Ostrzałka do noży RAPID STEEL ACTION
    Ostrzenie i polerowanie w jednym urządzeniu.
    Łatwa obsługa – nawet dla osób niewyszkolonych.
    Sposób użycia: umieścić klingę noża zaczynając od samej rączki pomiędzy stalowymi prętami ostrzałki i przy niewielkim nacisku przeciągnąć aż do samego końca ostrza; polerowanie – w górnych częściach, a ostrzenie – w dolnych częściach prętów.



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.