Wposażenie seryjne serii OES
- Zaawansowany system zamknięty - dla optymalnej jakości produktu
- Funkcja Crisp&Tasty (osuszanie w zamkniętym sysytemie wielostopniowym)
- Chronione patentem podwójne drzwi szklane - chowane
- Wkłady podłużne i poprzeczne (w zalezności od typu)
odpowiadające normom (GN) z odstępami pomiędzy
półkami do 68 mm
- Obrotowe zamknięcie drzwi z ustawieniem odpowietrzenia,
funkcją zatrzaskiwania i bezpieczeństwa [łatwe otwieranie od wewnątrz]
- Ręczny prysznic z bezstopniowym ustawieniem przepływu
- Książka kucharska CONVOTHERM z zaprogramowanymi
przepisami
- Funkcja Cook & Hold i garowanie typu Delta-T
- Możliwość podłączenia do: urządzenia optymalizującego
energię, systemu serwisowego CONVOTHERM,
PC-HACCP/PC-Control
- Mozliwość zapisania do pamięci 250 przepisów (20 czynności)
- Hamulec silnika - mniejsza ilość pary wydobywającej się
przy otwieraniu drzwi
- Sterowanie z wyświetlaczem tekstu
- Duży, jasny wyświetlacz graficzny (optymalna czytelność)
- Opóźnienie czasu startu w trybie czasu rzeczywistego
- Program ochronny (zapobiega przerwaniu trwających programów
gotowania przez urządzenie optymalizujące zużycie energii)
- Automatyczne zachowanie w pamięci wszystkich
ustawień urządzenia i przepisów
- Interfejs RS 232
Wyłączenie w urządzeniach serii OB:
- Sonda do mierzenia temperatury wewnątrz produktu
- Zmniejszona prędkość wentylatora do gotowania delikatnych produktów
- Press&Go (Symbole)
Ilość półek: 40 x 1/1 GN
Ilość półek: 20 x 2/1 GN
Wymiary urządzenia: 1232 x 1055 x 1952 mm
Ciężar: 440 kg
Jednorazowa liczba talerzy: 122
Odległość pomiędzy półkami: 67 mm
Moc przyłączeniowa: 68,4 kW
Moc dla trybu pracy "gorące powietrze": 66 kW
Prąd znamionowy: 95 A