(PL) Sterylizator noży z przelewem


powiększ

Urządzenia drobne
Higiena » Urządzenia drobne

Pojemność: 10 noży
· wykonany z materiałów nierdzewnych
· przelew wody sterylizowanej
· ściany sterylizatora izolowane
· termometr
· grzałka elektr. 1500 W
· zasilanie 220 V
· Podłączenie wody zimnej: 3/8 ˝; odpływ wody 1/2 ˝
· wymiary: 300 x 160 x 350 mm
· waga: 9 kg
 

Sterylizator z przelewem

nr kat.: 13

Pojemność: 10 noży
· wykonany z materiałów nierdzewnych
· przelew wody sterylizowanej
· ściany sterylizatora izolowane
· termometr
· grzałka elektr. 1500 W
· zasilanie 220 V
· Podłączenie wody zimnej: 3/8 ˝; odpływ wody 1/2 ˝
· wymiary: 300 x 160 x 350 mm
· waga: 9 kg
 


Czas realizacji: powyżej 10 dni
Cena: 1 599,- zł (1 300,-zł netto)
Ilość:


Pojemność: 10 noży
· wykonany z materiałów nierdzewnych
· przelew wody sterylizowanej
· ściany sterylizatora izolowane
· termometr
· grzałka elektr. 1500 W
· zasilanie 220 V
· Podłączenie wody zimnej: 3/8 ˝; odpływ wody 1/2 ˝
· wymiary: 300 x 160 x 350 mm
· waga: 9 kg
 

Sterylizator noży z przelewem

Z działu Noże i osprzęt do krojenia » Noże rzeźnicze (PL) polecamy:

  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 1
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 15
    Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość ostrza 200 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 17
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 2
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 20
    Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość klingi 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 37
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 37 z ząbkami
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm; klinga z ząbkami. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 38
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 165 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 39
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 150 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 4
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 40
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 41
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 115 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Noże nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 42
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 45
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 47
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 70 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadaja sie do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 50
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa;długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 55
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 120 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 8
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.