Nowoczesna maszynka do zmiękczania mięsa, szczególnie przydatna podczas przygotowania mięsa na grilla. Produkt charakteryzuje się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni, można go z powodzeniem stosować w warunkach domowych.
Cechy produktu:
- Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa bez użycia chemikaliów
- Maszynka łączy w sobie metodę głębokiego nacinania włókien mięsnych przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu
- Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa nawet o 25%
- Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
- Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny
|
|
|
Zobacz prezentację skruszacza we flashu
|
|
Pobierz prezentację skruszacza AVI
|
Urządzenie dostępne w kolorze czerwonym
- Wymiary: 145 x 45 x 103 mm
- 51 noży w trzech rzędach
- Waga: 270 g
Z działu Asortyment drobny » Wszystko dla masarstwa polecamy:
Interesujące akcesoria do tego produktu znajdziesz w dziale:
Noże / stalki / ostrzałki .