Pojemność: 10 noży
· wykonany z materiałów nierdzewnych
· przelew wody sterylizowanej
· ściany sterylizatora izolowane
· termometr
· grzałka elektr. 1500 W
· zasilanie 220 V
· Podłączenie wody zimnej: 3/8 ˝; odpływ wody 1/2 ˝
· wymiary: 300 x 160 x 350 mm
· waga: 9 kg
Z działu Noże i osprzęt do krojenia » Noże rzeźnicze oraz do ryb POLKARS polecamy:
- (PL) Nóż do obróbki ryb nr 50
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa;długość ostrza 175 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 1
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 15
Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość ostrza 200 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 17
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 2
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 20
Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość klingi 125 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 37
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 39
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 150 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 4
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 45
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 47
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 70 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadaja sie do użytku w gospodarstwie domowym.
Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny. - (PL) Nóż rzeźniczy nr 8
Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 175 mm.
Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.