(PL) Sterylizator UV do noży


powiększ

Higiena » Urządzenia drobne
Urządzenia drobne

  • Obudowa sterylizatora wykonana z materiałów nierdzewnych 1.4301.
  • Drzwiczki z tworzywa przezroczystego.
  • Magnetyczny uchwyt na sterylizowane narzędzia.
  • Sterylizacja za pomocą promieni UV.
  • Regulator czasu sterylizacji.
  • Automatyczne wyłączanie sterylizacji.
  • Wyłącznik bezpieczeństwa drzwi otwartych.
  • Napięcie: 230 V.
  • Wymiary: 500x150x600 mm

Sterylizator do noży UV mały

nr kat.: 10

Wymiary: 500x150x600 mm



Czas realizacji: powyżej 10 dni
Cena: 1 635,90 zł (1 330,-zł netto)
Ilość:

Sterylizator do noży UV duzy

nr kat.: 14887

wym. 1000x150x600 mm



Czas realizacji: powyżej 10 dni
Cena: 2 066,40 zł (1 680,-zł netto)
Ilość:


  • Obudowa sterylizatora wykonana z materiałów nierdzewnych 1.4301.
  • Drzwiczki z tworzywa przezroczystego.
  • Magnetyczny uchwyt na sterylizowane narzędzia.
  • Sterylizacja za pomocą promieni UV.
  • Regulator czasu sterylizacji.
  • Automatyczne wyłączanie sterylizacji.
  • Wyłącznik bezpieczeństwa drzwi otwartych.
  • klasa ochrony: IP 20 Napięcie: 230 V.
  • Wymiary: 500x150x600 mm

Sterylizator UV do noży

Z działu Noże i osprzęt do krojenia » Noże rzeźnicze oraz do ryb POLKARS polecamy:

  • (PL) Nóż do obróbki ryb nr 50
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa;długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 1
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 15
    Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość ostrza 200 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 17
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 125 mm; kolor: czarny. Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 2
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 20
    Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość klingi 125 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 37
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 39
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 150 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 4
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 150 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 45
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza 90 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadają się do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 47
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 70 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.Nadaja sie do użytku w gospodarstwie domowym. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.
  • (PL) Nóż rzeźniczy nr 8
    Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długośc ostrza 175 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego.

Z działu Noże i osprzęt do krojenia » Noże i osprzęt specjalistyczny polecamy:



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.