(PL) BIAŁKO SUPRO


powiększ

Przyprawy / dodatki funkc. » Dipy, sosy
Przyprawy / dodatki funkc. » Dodatki funkcjonalne do prod. mięsa i wędlin
Przyprawy / dodatki funkc. » Marynaty do mięs
Przyprawy / dodatki funkc. » Przyprawy kulinarne

  • Skład: Izolowane proteiny sojowe z zawartością lecytyny mniejsza niż 2%
  • Przeznaczenie: Baza do sosu

Białko Supro 595 IP (20 kg)

nr kat.: 1
Produkt wyprzedany


Charakterystyka organoleptyczna
• konsystencja:
• barwa: jasnobeżowa
• smak:
• zapach:
• wilgotność – 4,7 %
• sucha masa – 91,6%
Charakterystyka mikrobiologiczna
zgodnie z Rozporządzeniem Komisji ( WE) nr 1441/2007 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych
• salmonella w 25g: nieobecna
• bakterie z Grupy coli < 3,0 / G
Charakterystyka fizyko-chemiczna
• zawartość zanieczyszczeń organicznych i nieorganicznych: niedopuszczalna
• obecność szkodników i ich pozostałości : niedopuszczalna
Informacja o alergenach i GMO
Zgodnie z załącznikiem do rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 28.05.2008 zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania środków spożywczych
Produkt zawiera alergeny: soja
Produkt nie modyfikowany genetycznie

BIAŁKO SUPRO



© 2014 DESPOL Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.